Info

ons jeugdhuis

Jeugdhuis Skalul is een jeugdhuis gelegen in het centrum van Lendelede, een gemeente in West-Vlaanderen, België. Het jeugdhuis is opgericht in 1976 en heeft sindsdien een belangrijke rol gespeeld in de lokale gemeenschap door jongeren een plek te bieden om elkaar te ontmoeten en activiteiten te organiseren.

Het jeugdhuis heeft als missie om jongeren te ondersteunen en te stimuleren in hun persoonlijke en maatschappelijke ontwikkeling, door middel van laagdrempelige en creatieve activiteiten en evenementen. Het jeugdhuis is daarom een belangrijke plek voor jongeren om zich te ontwikkelen, nieuwe mensen te leren kennen en zichzelf te ontplooien.

Jeugdhuis Skalul organiseert een breed scala aan activiteiten, zoals concerten, filmavonden, workshops, sport- en spelactiviteiten en nog veel meer. Deze activiteiten worden allemaal georganiseerd door vrijwilligers, die zich met veel enthousiasme inzetten voor het jeugdhuis en de lokale gemeenschap.

Het jeugdhuis is voor iedereen toegankelijk, maar richt zich in het bijzonder op jongeren vanaf 16 jaar oud. Om lid te worden van het jeugdhuis, hoef je geen speciale vaardigheden of kwalificaties te hebben. Jeugdhuis Skalul biedt jongeren een veilige en open omgeving waar ze zichzelf kunnen zijn en waar hun inbreng wordt gewaardeerd.

Als je meer informatie wilt over Jeugdhuis Skalul, kun je contact opnemen met het jeugdhuis via de vermelde contactgegevens.

De geschiedenis

Jeugdhuis Skalul werd opgericht in 1976, toen een groep jongeren uit Lendelede zich verenigden om een plek te creëren waar ze zichzelf konden zijn en waar ze hun creativiteit konden uiten. In de loop der jaren heeft Jeugdhuis Skalul verschillende veranderingen doorgemaakt, zowel in termen van activiteiten als organisatie. Maar het jeugdhuis heeft altijd vastgehouden aan zijn oorspronkelijke missie om jongeren te ondersteunen en te stimuleren in hun persoonlijke en maatschappelijke ontwikkeling. En dat zal het jeugdhuis ook in de toekomst blijven doen!

Het Bestuur

FunctieVrijwilligerContact
VoorzitterBrian Demetsbrian@jhskalul.be
OndervoorzitterRemi Spillebeenremi@jhskalul.be
PenningmeesterKenny Baertkenny@jhskalul.be
SecretarisLouis Declercqlouis@jhskalul.be
Werkgroepverantw.Seppe Witdouckwerkgroepen@jhskalul.be
ITJens Callewaertjens@jhskalul.be
BestuurslidAnthea Devosinfo@jhskalul.be
BestuurslidAyla Devosinfo@jhskalul.be
BestuurslidNina Dheyghereinfo@jhskalul.be
BestuurslidEwout Vanheckeinfo@jhskalul.be
BestuurslidRuben Manhaeveinfo@jhskalul.be

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.